top of page

Workshop

workshop_001.JPG

Kreatív porcelánöntő workshop
2023. szeptember 23.

A workshop keretében lehetőség nyílik kipróbálni a porcelánöntés technikáját különféle kreatív dekor eljárásokkal. A workshop alkalmával 2 csésze szett készíthető el színezett porcelánból, amik dekorálásához különböző technikákat sajátíthatsz el a workshop során, így mindegyik tárgy egyedi karakterré változtatható.

A workshop keretén belül választható alapformákkal dolgozunk, amihez készítünk alátétet vagy fület. Alapvetően színes alapanyagokkal dolgozunk, amiket magunk keverünk ki pigmentek segítségével, így átlátszó mázzal is látványos végeredmény érhető majd el.

 

Ezen az alkalmon magukat a nyers tárgyakat készítjük el, a szárítás és égetések miatt a tárgyak mázazását a workshop vezetője fogja végezni, amiket színtesztek alapján egy palettából lehet majd kiválasztani.

 

A workshop keretében 4 darab tárgy elkészítésére lesz lehetőség: négy darab csésze vagy két darab csésze szett alátéttel. A workshop ára tartalmazza a készítéshez szükséges anyagokat, amikhez szerszámokat is biztosítunk a foglalkozás alatt. A kész tárgyak a kurzus után körülbelül két héttel vehetők át.

A workshopot vezeti: Sinkovits Zsuzsanna kerámiatervező művész

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 16.

Részvételi díj | 22 000 Ft

A workshop minimum 4, maximum 6 fő részvételével indul, 14 éves kor felett ajánlott.


A foglalkozás 13:00- 19:00 óráig tart.

bottom of page